zaterdag 12 juni 2010

BergplaasOp dit moment denkt u bij Zuid-Afrika misschien alleen aan het wereldkampioenschap voetbal, maar er is meer! In het hart van Zuid-Afrika, hoog boven de vlakten van Camdeboo, ligt Bergplaas Nature Reserve.

Bergplaas herbergt een oerkracht die in de hedendaagse maatschappij gemakkelijk vergeten wordt. Opgericht door Irene van Lippe-Biesterfeld in 2000, biedt Bergplaas Nature Reserve de mogelijkheid deze ‘Spirit of Nature’ te herontdekken. Gasten worden uitgenodigd deze te ervaren en een plek te geven in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

In het najaar van 2010 wordt gestart met de ‘Bergplaas Wilderness Trail’. Deze trail biedt leiders en directeuren van bedrijven en instellingen een retraite in de natuur om hun leiderschap te ontwikkelen naar een duurzame toekomst. De trail wordt gecombineerd met persoonlijke coaching.

Over deze Trail en de andere activiteiten in Bergplaas Nature Reserve leest u meer op deze website. Wij nodigen u uit daarvan kennis te nemen. Indien u meer informatie wenst, kijkt u dan op de website: http://www.bergplaas.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten