donderdag 9 december 2010

Stichting B-Cause helpt bestuivers de winter door

Stichting B-Cause zet zich in voor bestuivende insecten en biodiversiteit in de directe omgeving van wonen, studie en werk.
Zij geeft voorlichting en ontwikkelt hiervoor activiteiten en educatieve producten. Zij laat zien dat support van bestuivers en biodiversiteit op eenvoudige wijze en door iedereen kan worden gerealiseerd.

Op
www.B-cause.tk ziet u de webwinkel met een overzicht van producten, die B-cause aanbiedt, zoals een informatiefolder met een korte handleiding over nesthulp en een gaaf shirt met 3D-print. Dergelijke artikelen mogen niet ontbreken in uw kerstpakket. Ze vormen een duurzame aanvulling en bieden perspectief voor het vroege voorjaar.

Ook kunt u bij B-cause terecht voor producten en diensten, die geheel zijn afgestemd op uw eigen wensen en behoeften. U kunt daarbij denken aan relatiegeschenken, advies en conceptontwikkeling, workshops, themaprojecten en presentaties.

Door het afnemen van producten en/of diensten van B-Cause steunt u de stichting en het werk dat zij doet in het kader van ondersteuning van bestuivers en biodiversiteit.
Meer informatie vindt u op
www.b-cause.tk

Contactpersonen voor stichting B-cause zijn:
Francis te Brake (
pact23@versatel.nl 0570-636 235;
Frederika Rademaker (
frederika@rademaker-communicatie.nl / 06-53 335 839Geen opmerkingen:

Een reactie posten