maandag 16 augustus 2010

Doet u mee met de Noordzee?

Het project ‘Duik de Noordzee schoon’ is inmiddels 2 seizoenen in volle gang. Nu komt er een compleet boek over (de functie van) wrakken in de Noordzee. Het is geen gedetailleerd wetenschappelijk feitenboek, maar een boek vol inspiratie en schoonheid met zeer hoge kwaliteit foto’s (van Cor Kuyvenhoven en Peter Verhoog) en levendige tekst over de wrakken in de Noordzee (van Annet van Aarsen) vanuit een zeer ervaringsgericht perspectief. Iedereen die een bijdrage levert aan het boek duikt in de Noordzee of heeft in het verleden in de Noordzee gedoken. Bij dit boek leveren we een DVD met een film van Klaudie Bartelink die in november in première gaat op het North Sea Film Festival.

Het boek is verkrijgbaar vanaf 1 december voor organisaties en bedrijven en op 10 december voor de losse verkoop. Het boek kan gemaakt worden doordat we veel input krijgen van betrokken professionals. Met hen en de mensen die zich op welke wijze vrijwillig inzetten of betrokken voelen bij ons project willen we dit boek delen. Hoe? Je zou het boek als kerst- of relatiegeschenk kunnen aanschaffen. Op één van de eerste pagina’s willen we ruimte inlassen voor het hoofdstuk ‘in samenwerking met’. Dat past meer bij onze instelling dan achterin het boek ‘Met dank aan’. Bovendien komt de marge die we hebben op het boek volledig ten goede aan het project.

Bij afname van 50 boeken geven wij een korting van 10% en plaatsen wij een logo of naam. Bij de afname van 100 boeken geven wij 15% korting en stellen wij een kwartpagina ter beschikking voor een logo met een korte beschrijving. Wel onder voorwaarde dat we vóór 15 september het logo (en tekst) aangeleverd krijgen. Ook geven we korting aan degene die het boek vóór 1 oktober a.s. bestellen. Op het bestelformulier staat alles helder beschreven.

Meer info? mail info@duikdenoordzeeschoon.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten