zaterdag 21 augustus 2010

Natuurrijke tuin

28 augustus staat de tentoonstelling De Natuurrijke Tuin in de Botanische Tuin, Poortlandplein 6 te Delft. Deze tentoonstelling is samengesteld door de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland ter gelegenheid van het jaarthema de Natuurrijke Tuin. De tentoonstelling De Natuurrijke Tuin gaat uit van de twee basisbehoeften van een gemiddelde bewoner om een tuin te hebben; privacy en weinig onderhoud; de tentoonstelling laat daarvan voorbeelden hoe je een tuin aantrekkelijker kunt maken voor de bewoners en de natuur.

Dit jaarthema is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland. Met dit thema wil de KNNV bewoners en bedrijven stimuleren om hun tuin zo in te richten dat er een grotere plek is voor de natuur, denk aan egels, vogels, vlinders, de honingbij, solitaire bijen.

De openingstijden van de Botanische Tuin zijn:
maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00 uur
zaterdag 10:00 – 16:00 uur
zondag (juni, juli en augustus) 12:00 – 16:00 uur

1 opmerking:

  1. Er is een webcam op tuin
    http://tuincam.bt.tudelft.nl/view/index.shtml

    In de periode 1985-1990 had er geen belangstelling. Toen had ik college informatica er vlakbij. Die webcam was er toen nog niet en internet was in ontwikkeling.

    BeantwoordenVerwijderen